Mikkelin uusi matkakeskus käyttöön

Mikkelin uusi matkakeskus aloitti tänään maanantaina toimintansa. Vuosien jahkailemisen jälkeen lopulta käyttöön saatu matkakeskus tuo linja-autot kätevästi rautatieaseman viereen ja helpottaa junasta bussiin vaihtamista ja toisinpäin. Avajaisia juhlistettiin tänään pienimuotoisesti kuulemalla kaupunginhallituksen puheenjohtajan Arto Seppälän puhe ja kukittamalla Helsingistä saapuneen pikavuoron matkustajia. Varsinaisia avajaisia vietetään myöhemmin joulukuussa.

Samalla käyttöön otettiin rautatien ylittävä silta, jonka kautta voi aiempaa helpommin paeta Mikkelin keskustan hektistä vilskettä rauhallisemmalle sataman alueelle. Keskustan vilske onkin vasta lisääntynyt Anttilan avattua tavaratalonsa Mikkelissä, torin ja rautatieaseman välissä olevassa uusitussa Forumin kauppakeskuksessa. Viiman toimitus olisi mielellään tutustunut uuteen tavarataloon lauantaina, mutta ei kehdannut kun mukana ollut kannettava tietokone saa niin usein kaikki hälyttimet piipittämään.

Lisää aiheesta Ikkunapaikalla-blogissa. Ikkunapaikalla-blogi on viiman sivuprojekti, johon jatkossa keskittyvät rautatie- ja liikenneaiheiset kuvat ja nippelitietomerkinnät. Tärkeimpiä liikenneasioita mainostetaan edelleen täälläkin.

Mikkelin vanha linja-autoasema oli lauantaina käytössä toiseksi viimeistä päivää.
IMG44046. Mikkeli bus station

Advertisements